Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 31. august 2011

Kagemøde søndag den 28. august

Søndag havde jeg nogle rigtig hyggelige timer sammen med 3 andre kageglade kvinder. Vi er nogle stykker, der mødes og snakker, laver kagepynt eller hvad vi nu har lyst til indimellem. Det er en meget åben gruppe og det er sjældent at alle er de samme, hvilket jeg kun kan se som en fordel, da vi på den måde får nogle friske kreative input hver gang.

Nogen gange vælger vi et tema, men denne gang havde vi valgt bare at ses og se hvad timer bragte frem. Dette fordi det ikke rigtigt er lykkes os at blive samlet i foråret pga. travlhed. Det er nu rigtig dejligt at komme igang igen og få set nogen andre kagenørder.


Så søndag fik vi hyggte lidt med roserne, da det altid er rart at få lidt teknikker ind igen. Ellers blev der sludret derudaf, læst kagebøger og hygget i stor stil.

Skulle der sidde nogen derude i blogland, der kunne tænke sig at komme med en af gangene, så giv endelig lyd. Der er altid plads til flere.

Ellers vil jeg bare sige tak for nogle rigtige dejlige timer.


Share:

2 kommentarer:

  1. Ork så hyggeligt det ser ud :) HVis jeg boede lidt tættere på, så havde jeg været med ;)

    SvarSlet
  2. Ser bare super hyggeligt ud Bianca og ja, som Kristine sidder jeg også og ønsker, at jeg boede tættere på, så jeg kunne være med til en omgang kagehygge :)

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com