Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 19. august 2011

Rensning af tag, tagrender og fliser

Inden vi tog til USA blev vi spurgt af naboerne, om vi ville være med til at få renset tag, men det var bankkontoen ikke lige med på ovenpå så stor en rejse, og da det jo har regnet en del var vores tagrender ved at være godt fyldt op. Til sidst stod vandet bare ned fra taget og endte slet ikke i tagrenderne.

Det skønne vejr idag, torsdag aften, skulle derfor udnyttes. Så manden min kravlede på taget og begyndte at feje snavs og mos ned, mens jeg gik i sving med kosten og fliserne foran huset.

Vi var nemlig så heldige at vi kom hjem til et hus, hvor al ukrudt var fjernet og der var rigtig pænt udenfor, efter vores rejse. Vi havde nemlig lånt vores hus ud til min søster, svoger og nevø. Så de havde været i sving sammen med vores mor. SÅ skønt!

Derfor er det jo oplagt at holde det ved lige. Troede dog ikke der kunne komme så meget mos mellem fliserne på blot 3 uger, men det var der og jeg fik da fejet godt derud af. Efter 2 timer har jeg nu fine fliser og 3 dumme vabler på venstre hånd.

Da jeg var færdig gik jeg igang med at lave god mad til manden, mens han fortsatte med at ordne tagrenderne. Så nu er huset bare rigtig fint. -  Altså foran.

Bagved trænger det stadig. Taget er stadig fyldt godt op med mos og snavs, men der har vi ikke samme problem med snavs i tagrenderne, så det må vente til en anden dag med godt vejr, for nu synes vi begge vi har fortjent at få slappet lidt af.

Så fint er det blevet. Læg mærke til naboens tag, der dog er mørkere end vores fordi det har fået proffesionel behandlig. Synes da godt jeg kan være stolt af mandens arbejde sammenlignet med.


Share:

1 kommentar:

  1. Sådan :) Du sover nok herligt i nat :) , men hvor blev det bare flot :) Så er det værd og kæmpe for, når resultatet giver pote :)

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com