Tirsdag skulle maden bare være lidt nem og hurtig at lave. Derfor blev der taget en pose af min kødboller ud af fryseren, så de kunne bruges i aftenens ret.
Det er en af mine ynglingsretter når det skal gå stærkt, og så er det sundt og smager super godt.
Jeg har brugt nedenstående i retten, men man kan sagtens tilpasse det til sin egen smag.
1 rødløg
Lidt olie
1 gul peberfrugt
1 squash
4 champignoner
1 dåse flåede tomater
Løgene hakkes og svitses i en gryde. Peberfrugt skæres i mindre stykker og kommes i gryden og svitses lidt sammen med løgene.
Squash og champignoner skæres i tern og kommes i gryden sammen med dåsen med flåede tomater.
Lad koge lidt og smag til med krydderier.
Til sidst kom jeg kødbollerne i og serverede med frisk pasta, drysset med revet ost.
Det er en af mine ynglingsretter når det skal gå stærkt, og så er det sundt og smager super godt.
Jeg har brugt nedenstående i retten, men man kan sagtens tilpasse det til sin egen smag.
1 rødløg
Lidt olie
1 gul peberfrugt
1 squash
4 champignoner
1 dåse flåede tomater
Løgene hakkes og svitses i en gryde. Peberfrugt skæres i mindre stykker og kommes i gryden og svitses lidt sammen med løgene.
Squash og champignoner skæres i tern og kommes i gryden sammen med dåsen med flåede tomater.
Lad koge lidt og smag til med krydderier.
Til sidst kom jeg kødbollerne i og serverede med frisk pasta, drysset med revet ost.
Måske har jeg overset det, gået glip af det... selvom jeg har holdt øje næsten dagligt.
SvarSletMen hvem vandt egentlig din give away?
// Sandra