Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 30. november 2011

Kagemøde på Tåsinge

I forrige uge smuttede jeg forbi Tåsinge onsdag aften for at hygge med andre kagetossede piger.  Først var jeg dog lige forbi Rudkøbing og hente min søster, så hun kunne se hvad vi går og roder med når vi ses.

Denne gang var der en journalist og en fotograf med, da min ene kageveninde har sørget for vi skal i et ugeblad. Mere om det når det udkommer.

Temaet var oplagt nok jul og Charlotte havde bagt kage til lejligheden. Den var blevet overtrukket fint og så blev der lavet lidt pynt til den, så den var klar til at komme med i bladet.


Selvom det er første gang min søster var med, er jeg meget imponeret af hendes evner med sukkerpynt, så mon ikke jeg benytter mig af det en anden god gang. Hun fik nemlig lavet disse to fine snemænd:


Jeg havde mit helt eget projekt i tankerne, da jeg har et eller andet for rensdyr til jul. Synes simpelthen de er SÅ søde, så derfor måtte jeg forsøge mig med at få lavet et rensdyr.

Første udgave var jeg dog ikke helt tilfreds med, så endte med jeg lavede hovedet om, da jeg kom hjem og synes den er blevet rigtig fin.


første forsøg


færdigt resultat
Share:

1 kommentar:

  1. Orv hvor er de bare fine Bianca - i har sørmet hygget igennem :) Dejligt at se.

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com