Da vi prøver at spare lidt på pengene, samt forsøger at undgå en masse madspild, sørger vi for at have retter på madplanen, der er hurtige at lave, men samtidig kan skubbes lidt, hvis det ikke lige passer med tiden alligevel.
Derfor blev der kigget lidt i Kogebog for fattigrøve 1 og her fandt jeg en nem opskrift på en lækker pastaret.
Opskriften er til 4 personer.
400 g pasta (jeg brugte frisk fuldkornspasta)
200 g frosne grønne bønner
1 løg
olie
1 fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
basilikum
Sæt vandet over til pastaen.
Pil løget og skær det i små tern.
Steg løget i lidt olie og tilsæt et presset fed hvidløg.
Tilsæt bønnerne og 2 spsk vand.
Læg låg på gryden og lad bønnerne blive dampet i 5 minutter.
Tilsæt tomaterne og til sidst basilikum.
Smag til med salt.
Imens er pastaen formodentlig kogt.
Derfor blev der kigget lidt i Kogebog for fattigrøve 1 og her fandt jeg en nem opskrift på en lækker pastaret.
Opskriften er til 4 personer.
400 g pasta (jeg brugte frisk fuldkornspasta)
200 g frosne grønne bønner
1 løg
olie
1 fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
basilikum
Sæt vandet over til pastaen.
Pil løget og skær det i små tern.
Steg løget i lidt olie og tilsæt et presset fed hvidløg.
Tilsæt bønnerne og 2 spsk vand.
Læg låg på gryden og lad bønnerne blive dampet i 5 minutter.
Tilsæt tomaterne og til sidst basilikum.
Smag til med salt.
Imens er pastaen formodentlig kogt.
Mindre madspild - og mere lækker mad! Det kan vi lide!
SvarSletBin blog har fået en ny fats læser :-)
KH
Selina
Stop Spild Af Mad
Velkommen til!
SvarSletEr nemlig super skønt at man kan udnytte alle resourcer fuldt ud. :D