Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 9. august 2012

Indkøb til køkkenet

Jeg var jo så heldig, at jeg til jul modtog en del af Dr. Oetkers juleopskriftshæfter. Da dette ikke er de eneste opskriftshæfter jeg har fået samlet mig sammen gennem tiderne, havde jeg efterhånden et mindre lager, som jeg ikke lige vidste, hvordan jeg skulle gemme. Smides ud skulle de i hvert fald ikke.

Da vi var i Ebeltoft her i ferien, fandt jeg en løsning, som både passer mig, men manden min samtidig synes ville være perfekt, da han til tider godt kan synes jeg har overtaget køkkenet lidt.

Jeg fandt nemlig disse skønne dåser, som straks blev købt med hjem og nu står på hylden og pynter samtidig med de holder styr på alle mine hæfter.


Kommer du forbi Ebeltoft, så smut op i gågaden og kig efter butikken. Den er super hyggelig og sælger masser af sådanne skønne ting. Ud over dette sælger de også hjemmelavede bolsjer. Mums. 

Share:

1 kommentar:

  1. uhhh sikke en fantastisk idé... Jeg har også en masse hæfter fra blade læggende, og ved ikke hvad jeg skal gøre ved dem..
    Og jeg var for nogen uger siden et smut i Ebeltoft, først for at se Fregatten Jylland og derefter var manden og jeg på gå tur i gågaderne. Var inde i den skønne butik og uhh der var rigtig mange ting, som jeg godt ville have med hjem.

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com