Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 22. august 2012

Genbrug ER guld! - og en mand med stor tålmodighed.

Uha jeg svigter virkelig min blog for tiden, men må nok indse at der vil være dage fremadrettet, hvor jeg intet får skrevet. Især ikke når først baby er født. Jeg håber I vil bære over med mig og stadig følge mig og komme med alle jeres skønne kommentarer. Jeg værdsætter virkelig hver og en.

Jeg er jo desværre blevet ramt af forkølelse og den trækker ud. Er nu nået til jeg hoster konstant og sammen med slem halsbrand, er det virkelig en dårlig kombination. Har konstant ondt i hals og spiserør og sover næsten ikke. (Tør man sige at jeg har meget ondt af mig selv.)

Glæder mig virkelig over at have en mand, der ligemeget hvor mange gange jeg vækker ham i løbet af natten pga. hoste og roden rundt, troligt henter vand, prøver at berolige og trøste når jeg simpelthen er for træt. Han kan da kun blive fantastisk når baby er født.

Samtidig bakker han troligt op om alle mine idéer og viser forståelse de dage hvor jeg intet får lavet herhjemme.

Men lidt bliver der altså lavet herhjemme. Selvom det ikke går så stærkt, så synes jeg bestemt ikke, at jeg er gået helt i hi. Så lover at der kommer meget mere om alle mine idéer og kreative gøremål her på bloggen.

I starten af august var vi så heldige at mine forældre ville bytte bil. (Vi kører rundt i en C1'er og der er bestemt ikke meget plads.) Det betød at vi kunne få ryddet op på loftet, i skuret og udestuen, hvor vores ting har en tendens til at gemme sig uden at de bliver brugt til noget. Derfor var vi et par gange forbi renovationen her i Odense.

På renovationen har de den fantastiske ting, der hedder genbrugscontainere. Dvs. har man noget, man forventer andre kunne få brug for stilles det derind, og så må man tage det med hjem, hvis man lige er den der står og kan bruge det der er. Det er da vildt smart!

Her har vi simpelthen været så heldige at finde nogle skønne fund til børneværelset, som vi bare MÅTTE have med hjem.


Her en fin gyngehest samt gåvogn og lille fin dukkevogn. De har da lidt skræmmer, men ikke noget af betydning og ellers kan man jo give det en gang maling.


En dejlig blød stol. Denne her har buer under, så den kan vippe lidt frem og tilbage. Jeg synes ikke betrækket er mig, men så må jeg jo se om ikke den kan ombetrækkes. Denne var det faktisk manden der ville have med hjem,, og den er slet ikke beregnet til baby i første omgang. Han synes nemlig den ville passe super fint ind i stuen når vores nevø kigger forbi, så de rigtigt kan hygge og se film. 
Share:

4 kommentarer:

 1. sikke nogle fine fund søde! jeg er altid for kort tid på losseren til at kigge i genbrugscontaineren, men måske burde jeg tage mig tiden næste gang ;)

  Glæder mig til at se tingene, når de er blevet pimpet op :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Her er der altid tid til at kigge i genbrugscontaineren, ellers tager vi derud en dag tiden er der ;-)

   Ja nu må jeg se hvad jeg ender med. Synes i hvert fald det er fine ting.

   Slet
 2. Vi har den stol til Victor. Han er super glad for den og elsker at sidde i den med dynen og hygge. Den skal jeres nevø nok blive glad for. Og resten af tingene er da også bare rigtig skønne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den ser rigtig putte hyggelig ud,så.håber den vækker lykke :-)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com