Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 20. oktober 2012

Har fundet glæden ved Chai Te

Når baby sover er det tid til lidt selvforkælelse.

Efter dagens gåtur på næsten 8 km med barnevognen iført korte ærmer sov lillepigen sødt i sin barnevogn - læg mærke til ordene korte ærmer! - fatter ikke vi er i slutningen af oktober, og jeg havde det vanvittigt varmt.

Jeg fik varmet noget mælk og fik endelig prøvet den Chai Te af, som har stået uåbnet på hylden i et godt stykke tid. Jeg indrømmer det - jeg er solgt. Det smager fantastisk. Der står godt nok den også kan laves på varmt vand, så det må jeg prøve på et andet tidspunkt. Tror dog ikke det smager lige så godt, men det må jo komme an på en prøve.

Jeg har netop fået bonus info af min veninde, at chai betyder te på urdu. Så os tossede danskere render rundt og siger "te te".

Til Chai Teen blev nydt med lidt sødt i form af hjemmelavede marengskys - opskriften på sådanne søde lækkerier, kan du finde her.


Alt imens jeg nød en god bog. Kom nemlig til at købe den nye bog af Karin Slaughter "Forbryder" sidst jeg var i Netto, så nu bliver der læst ved hver tænkelig lejlighed. Har næsten alle de andre bøger og kan kun sige det er et fantastisk krimiunivers Karin Slaughter har skabt.

Hvad læser du for tiden?


Share:

5 kommentarer:

 1. Jeg har også selv for nyligt opdaget Chai også efter at have hørt alt muligt godt om det og mon ikke jeg skal prøve nogle andre af-arter af det også, nu hvor jeg er i gang... din der ser meget tiltalende ud! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være velkommen til at komme forbi til en kop en dag du er hernede af ;)

   Slet
 2. mums det ser lækkert ud :) måske jeg skulle forsøge at købe det engang alligevel...
  hmm troede at man skulle bruge mælk til chai te.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også lavet på mælk. Men der står bare man også kan lave den på vand. Har jeg dog ikke forsøgt endnu. Synes nu den smager godt på mælk :)

   Slet
 3. Har smagt det mærke med mango, og er den eneste af lige dem jeg er til indtil videre. Synes der er alt for meget sukker i dem :(
  Til gengæld er jeg glad for en god krydret te med mælk, så det bliver chai latte, med meget mindre sukker mm.

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com