Madplanen holder bare super fint. Vil dog lige dele en opskrift med jer vi fik i sidste uge, da vi fik endnu et Spis Bedre blad ind af døren.
Endnu engang var både manden og jeg i køkkenet, og jeg nyder virkelig at vi har tiden til at lave mad sammen. Samtidig fik jeg prøvet mit mandolinjern af, men meget mere om det i et senere indlæg.
Vi ændrede lidt på opskriften og selvom Spis Bedre mener den er til 4 personer, så spiste vi altså det hele, men havde heller ikke andet tilbehør til. Synes sagtens man kan supplere med et hjemmebagt brød.
Vi ændrede lidt i opskriften, så I får opskriften som vi lavede den.
500 g kartofler
2 alm peberfrugter
1 porre
2 spsk olivenolie
3 æg
3 spsk kærnemælk
1 dl revet ost
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
Olie til formen
Basilikumblade til pynt
Sæt ovnen på 225 grader.
Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver, gerne med mandolinjern. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Steg kartoflerne for sig og peberfrugt og porre for sig i olie (ca. 4 min for peberfrugt og 7 min for kartoflerne) Kartoflerne skal blive møre med lidt tyggemodstand.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Læg kartofler, peberfrugt og ost lagvis i et smurt ovnfast fad.
Hæld æggeblandingen over fyldet. Bag i ovnen i ca. 20 min., til tortillaen er stivnet og har fået farve. Pynt med basilikumblade.
Endnu engang var både manden og jeg i køkkenet, og jeg nyder virkelig at vi har tiden til at lave mad sammen. Samtidig fik jeg prøvet mit mandolinjern af, men meget mere om det i et senere indlæg.
Vi ændrede lidt på opskriften og selvom Spis Bedre mener den er til 4 personer, så spiste vi altså det hele, men havde heller ikke andet tilbehør til. Synes sagtens man kan supplere med et hjemmebagt brød.
Vi ændrede lidt i opskriften, så I får opskriften som vi lavede den.
500 g kartofler
2 alm peberfrugter
1 porre
2 spsk olivenolie
3 æg
3 spsk kærnemælk
1 dl revet ost
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
Olie til formen
Basilikumblade til pynt
Sæt ovnen på 225 grader.
Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver, gerne med mandolinjern. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Steg kartoflerne for sig og peberfrugt og porre for sig i olie (ca. 4 min for peberfrugt og 7 min for kartoflerne) Kartoflerne skal blive møre med lidt tyggemodstand.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Læg kartofler, peberfrugt og ost lagvis i et smurt ovnfast fad.
Hæld æggeblandingen over fyldet. Bag i ovnen i ca. 20 min., til tortillaen er stivnet og har fået farve. Pynt med basilikumblade.
det ser lækkert ud, det må jeg prøve:)
SvarSletDet smager også super godt og er nemt at lave :)
SletDet ser virkelig godt ud Bianca! Mums, tror da lige den skal i gemmerne!
SvarSletGod idé. Den bliver helt sikkert også gemt til en anden god gang herhjemme :)
SletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletUhh, det ser godt ud. Elsker tortillas, især når der er andet grønt i end bare kartofler :-)
SvarSletMange hilsner fra
Anne.
Ja det er rart med lidt variation :)
Slet