Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 8. oktober 2012

Klar parat projekt start

Når jeg får en idé og gør klar til at sætte et projekt igang, tænker jeg gerne alle aspekter igennem, for at sikre mig at jeg ikke mangler noget til at udføre projektet, og hvis jeg gør, notere det så det kan blive fremskaffet.

Derfor ser min projektpakke i denne omgang således ud:


Jeg har nemlig samlet alle materialerne i en gammel kasse fra skilleblade til mapper. Så er jeg sikker på at der ikke er noget der bliver krøllet, hvilket jo vil være super ærgerligt, når man bruger tid på at gøre alt helt perfekt.

Samtidig kan det hele hurtigt og nemt pakkes sammen og tages med, hvis jeg nu skulle et sted hen, hvor der kan arbejdes videre på projektet.


Kan du gætte hvilket projekt jeg er igang med?


Share:

2 kommentarer:

 1. Jah det kan jeg godt og jeg glæder mig til at se endnu mere! :D Det er da barnedåbsinvitationer eller bordpynt! I hvert fald helt sikkert noget med barnedåb ;)

  Sikke en smart måde at gøre det på - jeg synes mit ligger hulter til bulter i kasser rundt omkring - måske skulle jeg følge dit eksempel... :D Tak for tippet!

  SvarSlet
 2. Du kender mig da også så godt efterhånden ;)
  Det er nemlig invitationerne jeg er i fuld sving med. Som altid skal det jo være noget helt specielt. UJeg regner dog ikke med at det bliver til noget bordpynt i denne omgang, da vi betaler os fra at stå for receptionen selv, da det prismæssigt ikke kan betale sig at leje forsamlingshus i Odense og så selv klare maden.
  Synes selv det er så rart at have alt til det enkelte projekt samlet, simpelthen fordi man så bare kan tage kassen med det valgte projekt frem og gå i sving. :)

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com