Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 21. maj 2015

Grove boller med cornflakes

Disse boller er rigtig gode til morgenbordet, men også som mellemmåltid.


Til 16 boller skal du bruge:

1 dl naturel yoghurt
1½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
350 g hvedemel
150 g fuldkornshvedemel
50 g havregryn
25 g knuste cornflakes
½ dl madolie

Bland yoghurt og varmt vand og opløs gæren heri.

Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.

Lad dejen hæve lunt og tildækket i c. 30 minutter.

Slå dejen ud og tril den til en pølse, som deles i 16 lige store dele.

Form til boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 20 minutter.

Klip et kryds i hver bolle og pensl med yoghurt og drys med fuldkornshvedemel.

Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com