Disse boller er rigtig gode til morgenbordet, men også som mellemmåltid.
Til 16 boller skal du bruge:
1 dl naturel yoghurt
1½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
350 g hvedemel
150 g fuldkornshvedemel
50 g havregryn
25 g knuste cornflakes
½ dl madolie
Bland yoghurt og varmt vand og opløs gæren heri.
Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i c. 30 minutter.
Slå dejen ud og tril den til en pølse, som deles i 16 lige store dele.
Form til boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 20 minutter.
Klip et kryds i hver bolle og pensl med yoghurt og drys med fuldkornshvedemel.
Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Til 16 boller skal du bruge:
1 dl naturel yoghurt
1½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
350 g hvedemel
150 g fuldkornshvedemel
50 g havregryn
25 g knuste cornflakes
½ dl madolie
Bland yoghurt og varmt vand og opløs gæren heri.
Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i c. 30 minutter.
Slå dejen ud og tril den til en pølse, som deles i 16 lige store dele.
Form til boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 20 minutter.
Klip et kryds i hver bolle og pensl med yoghurt og drys med fuldkornshvedemel.
Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.
0 kommentarer:
Send en kommentar