Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 7. maj 2015

Lillebror vil selv, kan selv

Selvom Lillebror kun er 7 måneder er han allerede meget bevidst om at ville selv, kunne selv og jeg vil have mad nu! mor.

Min lille stille og rolige dreng, er blevet en lille energisk dreng, som konstant er sulten og gerne vil mærke og pille på alt. Dejligt med en dreng, der har appetit på livet, men det giver altså lidt udfordringer, når Trolden på 2 år også gerne vil være med og hun er jo vant til det.

Lillebror er inde i den der periode hvor alt vi spiser er mere spændende, end det der er på hans tallerken og han skal nok fortælle med fagter og lyde, hvad det er han godt vil have. Når Trolden skal have sin eftermiddagsmad, er det derfor den han bestemt mener skal videre til ham og indimellem vil Storesøster da også gerne dele, men de fleste dage er hun træt efter dagen i dagpleje, og så skal Lillebror altså lade hende være.

Her er løsningen blevet Nutritional Feeder fra Nuvita, som forhandles gennem Sacokids.dk.


Her deler Lillebror og Trolden en banan uden at det er smurt ind i sofaen og der er heller ingen brok over han prøver at tage hendes. Trolden kan slappe af, Lillebror bliver mæt og glad og Mor her har hænderne fri til at få styr på aftensmaden.


Det smarte ved denne Nutritional feeder, er at Lillebror selv kan sidde og nusse med sin mad og smage på en masse uden at jeg skal være nervøs for at han få det galt i halsen. Vi undgår derfor en del frustrationer især i ulvetimen, hvor jeg er alene med begge børn og madlavning. Trolden nyder at have lidt Mor tid, istedet for at hun hele tiden skulle vente på Lillebror, og jeg når at få lavet mad uden at Lillebror bliver alt for gal over han ikke får mad samtidig.

Vi har indtil nu brugt banan og agurk i nettet, men også andet frugt og kogt grønt kan bruges.


Note: Pt. forhandles Nuvita kun via Sacokids. Skriv en mail til info@sacokids.dk for køb

- produktet er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com