Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 17. maj 2015

Havregryn- og bananpandekager -- stop spild af mad

Søndag herhjemme er dagen hvor vi rydder op i køleskabet, får lavet madplan og handlet til den kommende uge. I køleskabet gemte der sig et par bananer som bestemt var ved at være færdige, så inspireret af alle de pandekagefotos jeg havde set på instagram hele morgenen, kom der lidt eftermiddagshygge ud af det.


De var super nemme at lave og smager skønt. Jeg varmede lidt hindbær med lidt vaniljesukker og så var der også lige en hindbærkompot til.

Pandekagerne mætter godt og dem laver jeg gerne igen en anden gang, når Trolden har lyst til lidt lækkert.

Opskriften lyder således:
2 bananer
100 g havregryn
2 tsk kanel
1 dl mælk
2 tsk madolie

Bland det hele godt med en el-pisker eller et piskeris.

Kom på en varm pande i små klatter og lad dem stå til du kan se de er bagt næsten igennem og vend dem så. Vender du for tidligt skiller de ad, men du finder hurtigt det rette tidspunkt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com