Søndag herhjemme er dagen hvor vi rydder op i køleskabet, får lavet madplan og handlet til den kommende uge. I køleskabet gemte der sig et par bananer som bestemt var ved at være færdige, så inspireret af alle de pandekagefotos jeg havde set på instagram hele morgenen, kom der lidt eftermiddagshygge ud af det.
De var super nemme at lave og smager skønt. Jeg varmede lidt hindbær med lidt vaniljesukker og så var der også lige en hindbærkompot til.
Pandekagerne mætter godt og dem laver jeg gerne igen en anden gang, når Trolden har lyst til lidt lækkert.
Opskriften lyder således:
2 bananer
100 g havregryn
2 tsk kanel
1 dl mælk
2 tsk madolie
Bland det hele godt med en el-pisker eller et piskeris.
Kom på en varm pande i små klatter og lad dem stå til du kan se de er bagt næsten igennem og vend dem så. Vender du for tidligt skiller de ad, men du finder hurtigt det rette tidspunkt.
De var super nemme at lave og smager skønt. Jeg varmede lidt hindbær med lidt vaniljesukker og så var der også lige en hindbærkompot til.
Pandekagerne mætter godt og dem laver jeg gerne igen en anden gang, når Trolden har lyst til lidt lækkert.
Opskriften lyder således:
2 bananer
100 g havregryn
2 tsk kanel
1 dl mælk
2 tsk madolie
Bland det hele godt med en el-pisker eller et piskeris.
Kom på en varm pande i små klatter og lad dem stå til du kan se de er bagt næsten igennem og vend dem så. Vender du for tidligt skiller de ad, men du finder hurtigt det rette tidspunkt.
0 kommentarer:
Send en kommentar