Denne ret fandt jeg hos Twin Food og den kom straks på madplanen. (for uge 43) En virkelig lækker cremet pastaret, som kan varieres efter ens smag. Den minder en del op en ret jeg har lavet før, hvor jeg istedet brugte parmaskinke.
Jeg ændrede i opskriften, så I får den her som jeg lavede den.
Olie til stegning
1 løg
1 hvidløg
200 g champignoner
200 g chorizo
1 squash
2 spsk mel
2,5 dl mælk
1 dl creme fine
salt og peber
frisk pasta
Lidt revet parmasanost
Hak løg og hvidløg og svits det i en dyb pande med olie.
Skær champignoner i mindre stykker og kom i panden. Svits champignonerne indtil vandet er fordampet.
Skær chorizo i mindre stykker og tilføj det til resten. Lad det simre i et par minutter.
Kom mel i og tag panden af varmen. Hæld mælken ved lidt af gangen, mens der røres i retten.
Sæt panden tilbage på varmen og lad saucen blive lidt tykkere.
Skær squashen i lange skiver på et mandolinjern og tilføj den sammen med creme fine.
Lad simre i ca 5 minutter.
Imens koges pastaen som anvist på pakken.
Retten serveres med revet parmasanost på toppen
Mums det ser lækkert ud Bianca! Endnu en ret jeg må lave når jeg er alene hjemme for ham min kære mand er jo så svampeforskrækket, som nogen kan være! :S
SvarSletNej nej nej. Hvordan kan han være svampeforskrækket. Det smager altså godt i næsten al mad. Det er en hurtig og nem ret, så den er også god til når man bare er sig selv. :)
SletDet lyder rigtig spændende. Et dejligt alternativ til den almindelige svampe i flødesovs jeg plejer at lave.
SvarSletSvampe i flødesovs lyder nu heller ikke dårligt. Men ja, det er nu rart med lidt variation :)
Slet