Så gik endnu en uge hvor madplanen blev fulgt uden de store problemer. Overraskelsesmiddagen onsdag aften var kartoffel-porre suppe med bacontern og hjemmebagt brød. En rigtig lækker efterårsret.
Resterne søndag blev til biksemad, hvilket passede perfekt, da vi havde rester af kartofler fra lørdag og lidt kød i fryseren.
Lørdagens bord: And med hvad der dertil hører. Herhjemme betød det hvide og brune kartofler, franske kartofler, rødkålssalat med appelsiner og valnødder og brun sovs.
Det er første gang vi laver and og den fik stor ros. Det fik det hele faktisk, så det var en stor succes. Vi endte med at blive 8 voksne og 1 barn og det passede fint med maden. Min mor havde lavet risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs til, så der var dømt julestemning og hygge herhjemme.
Næste uges madplan bærer præg af at vi er endt med at have en del rester i fryseren. Derfor er den ikke super spændende og der er nok også nogle lidt spøjse sammensætninger. Vi synes dog det var bedre, at vi fik spist nogle af resterne istedet for at blive ved med at putte nye i fryseren. Vi har dog stadig masser af rester tilbage efter denne uge, så der er masser at tage af.
Mandag: Til fødselsdags middag hos mor
Tirsdag: Rodfrugtmos med fadkoteletter og rødkålssalat (manden har lukkevagt)
Onsdag: Boller i karry med rødkålssalat
Torsdag: Suppe (vi har desværre ikke fået skrevet på posen hvilken slags, så det må være en overraskelse)
Fredag: Kartoffel-porre suppe med bacontern
Lørdag: Der skal vi have gæster og har endnu ikke besluttet menuen
Søndag: Risengrød
Det er da også en super lækker uge i går i møde madmæssigt - kommer der også lidt opskrifter? :)
SvarSletTillykke med din mor :D
Tak søde :) Ja den er da okay af en reste-madplan at være synes jeg. Jeg har desværre ingen opskrifter stående klar, men det kommer der helt sikkert efterhånden. Denne uge sker der dog ikke så meget når nu det bare er fryser mad :)
SletDet ser da lækkert ud. Tak for inspiration
SvarSlet