Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 9. november 2012

Gulerodskage til mødregruppen

Beklager stilheden på bloggen de sidste par dage. Der er ingen undskyldning for det, jeg har bare ikke haft lyst til at sidde ved min computer, så den har fået sig en velfortjent pause. 

Sidste fredag havde jeg besøg af mødregruppen. Da jeg jo allerede havde lagt stort ud med mine Halloween cupcakes, måtte der jo kage på bordet. 

For at det ikke skulle blive alt for vildt denne gang, fandt jeg en fedtfattig opskrift på gulerodskage og så blev den smurt op med creme cheese frosting. En hurtig nem kage, som smagte skønt og ikke lå for tungt i maven. 


Næste gang vi skal ses bliver det til babybrunch inde i byen. Synes det lyder som et super fint koncept, så jeg er meget spændt på om det lever op til forventningerne. 

I morgen får vi familiebesøg til Mortens and. Noget vi ellers normalt ikke fejrer, men da det falder på en lørdag og manden har fri synes vi det kunne være hyggeligt. Jeg glæder mig nu også allermest til at se familien. Fejrer du Mortens aften?
Share:

6 kommentarer:

 1. Ahh hvor ser den fin og lækker ud og kender godt det med at tage en pause fra computeren! Nogle gange kan man godt lidt føle sig som en slave af bloggen...

  Ja, vi fejre altid Mortens aften og i år får vi selskab af min lillebror - det skal nok blive super hyggeligt! Håber i også får en hyggelig aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja netop. Nogengange må den virkelige verden lige have lidt ekstra opmærksomhed. Lyder super hyggeligt med besøg af lillebror. Det er nu dejligt med familiebesøg. Håber I havde en dejligt aften. :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jep, jeg fejrer Mortens aften. Mest fordi jeg er en julenørd, som elsker alt der bare an(d)tyder at julen er undervejs (sorry, ku ikke la være;-)

  Din gulerodskage ser skøn ud - meget fint med de små gulerødder på toppen - din mødregruppe på elske at komme hos Jer:-)

  God weekend fra

  Anne (Maden i mit liv).

  PS. Det er mig der har rodet rundt på din blog, og lavet indlæg for så at fjerne dem igen. Nu skulle der være styr på det, så jeg fortsat kan hedde Anne istedet for Emily, som er mit mellemnavn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kan se du rigtigt har været igang herinde. Godt det virker nu :)

   Elsker altså også jul, så kan kun være enig i, at lidt ekstra julehygge kun er en fordel.

   Håber I havde en rigtig dejlig aften :)

   Nu jeg tænker over det, er da altså alt for længe siden jeg har fået kigget forbi din blog. Det må jeg have gjort noget ved ;)

   Knus Bianca

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com