Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 24. november 2012

Mini chokolade tærter med creme

Da jeg havde lavet fotografens kage havde jeg noget af chokolade ganache 1:1, som jeg brugte til opsmøring, tilbage. Som stor chokolade elsker, skulle dette ikke gå til spilde. Samtidig havde jeg ikke det vilde overskud til en masse, så derfor er dette en hurtig nem løsning på brugen af resterne.

En portion mørdej blev lavet klar og tærtebundene blev bagt i en almindelig størrelse muffin form. Imens bundene kølede af blev der lavet lagkage creme. Ikke noget fancy hjemmelavet noget, men Dr. Oetkers pulver, som vi næsten altid har på lager herhjemme. Da bundene var afkølet, kom chokolade gancachen i og toppet med creme. Pynten er ligeledes fra Dr. Oetkher, nemlig deres chokolade flager.


Værsgo en hurtig og nem lille lækker sag, som smagte skønt. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud.. Gad jeg da godt at smage :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe. Det må blive næste gang der er rester :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com