Da jeg havde lavet fotografens kage havde jeg noget af chokolade ganache 1:1, som jeg brugte til opsmøring, tilbage. Som stor chokolade elsker, skulle dette ikke gå til spilde. Samtidig havde jeg ikke det vilde overskud til en masse, så derfor er dette en hurtig nem løsning på brugen af resterne.
En portion mørdej blev lavet klar og tærtebundene blev bagt i en almindelig størrelse muffin form. Imens bundene kølede af blev der lavet lagkage creme. Ikke noget fancy hjemmelavet noget, men Dr. Oetkers pulver, som vi næsten altid har på lager herhjemme. Da bundene var afkølet, kom chokolade gancachen i og toppet med creme. Pynten er ligeledes fra Dr. Oetkher, nemlig deres chokolade flager.
Værsgo en hurtig og nem lille lækker sag, som smagte skønt.
En portion mørdej blev lavet klar og tærtebundene blev bagt i en almindelig størrelse muffin form. Imens bundene kølede af blev der lavet lagkage creme. Ikke noget fancy hjemmelavet noget, men Dr. Oetkers pulver, som vi næsten altid har på lager herhjemme. Da bundene var afkølet, kom chokolade gancachen i og toppet med creme. Pynten er ligeledes fra Dr. Oetkher, nemlig deres chokolade flager.
Værsgo en hurtig og nem lille lækker sag, som smagte skønt.
Ser lækkert ud.. Gad jeg da godt at smage :)
SvarSletHehe. Det må blive næste gang der er rester :)
Slet