Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 8. december 2012

Tranebær- og marcipanbiscotti


1. december blev der eksperimenteret lidt i køkkenet. Det kom der disse lækre biscotti ud af. 

Jeg elsker bagværk med marcipan, så derfor var det oplagt, at det var hovedingrediensen i mit forsøg. Jeg er sikker på man kan putte mange andre lækre ting i, det er bare med at prøve sig frem. Her kommer i hvert fald opskriften. 


130 g sukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
100 g marcipan
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
280 g hvedemel + til formning
70 g tørrede tranebær

Sæt ovnen på 175 grader.

Pisk sukker og æg luftigt. Tilsæt vaniljesukker og revet marcipan.

Sigt bagepulver, salt og mel sammen og pisk det sammen med æggemassen.

Vend til sidst de tørrede tranebær i.

Form dejen til en lang pølse. Den skal være ca. 30 cm lang. Kom den på en bageplade med bagepapir og tryk den flad til den er ca. 10 cm bred.

Bag i ovnen i 25 minutter. Tag kagen ud og lad den hvile i ca. 10 minutter.

Sænk ovn temperaturen til 165 grader.

Skær kagen diagonalt i ca 1 cm tykke skiver. Læg dem på en plade og bag i yderligere 10 minutter, eller indtil de er tørre.

Tag ud og lad dem afkøle. Opbevares tørt. 
Share:

2 kommentarer:

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com