Lidt fra den gamle blog, skrevet den 11. marts 2010:
Ca. 20 stk. (blev lidt mindre)
Ingredienser:25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk salt
1 æg
450 g hvedemel
Fyld:
150 g skinkestrimler
150 g salattern med krydderier (brugte uden krydderier)
300 g skyllet spinat
salt og peber
Gæren opløses i det lunkne vand.
Æg, salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes sammen til en smidig og blød masse.
Dejen sættes til at hæve i ca ½ time.
Dejen rulles dernæst ud til en forkant på ca. 30 x 40 cm.
Skinkestimler og spinat fordeles henover dejen.
Salatternene smuldres og fordeles ligeledes hen over fyldet.
Til sidst drysses der salt og peber over.
Dejen rulles sammen på den lange led som en roulade og skæres i skiver af ca. 2 sm tykkelse.
Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir og bages i 15-20 min ved 200 grader.
Ca. 20 stk. (blev lidt mindre)
Ingredienser:25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk salt
1 æg
450 g hvedemel
Fyld:
150 g skinkestrimler
150 g salattern med krydderier (brugte uden krydderier)
300 g skyllet spinat
salt og peber
Gæren opløses i det lunkne vand.
Æg, salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes sammen til en smidig og blød masse.
Dejen sættes til at hæve i ca ½ time.
Dejen rulles dernæst ud til en forkant på ca. 30 x 40 cm.
Skinkestimler og spinat fordeles henover dejen.
Salatternene smuldres og fordeles ligeledes hen over fyldet.
Til sidst drysses der salt og peber over.
Dejen rulles sammen på den lange led som en roulade og skæres i skiver af ca. 2 sm tykkelse.
Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir og bages i 15-20 min ved 200 grader.
0 kommentarer:
Send en kommentar