Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 18. januar 2013

En kage bliver til - kageudstyr

Når man laver en kage, er det rart at have styr på det kageudstyr, der skal bruges undervejs. Dette behøver ikke være en masse fancy kageudstyr, men kan sagtens være ting du måske allerede har i køkkenet.

Jeg vil her forsøge at give et overblik over de redskaber jeg som oftest bruger og samtidig give nogle idéer til alternativer, så du ikke skal ud og købe en masse nyt.

Kageudstyr:
Bageforme i de størrelser du ønsker de enkelte etager
Brødkniv  til at flække kagen med
Afstandsmålere til når kagen flækkes, evt. lister
Skåle til moussen
Elpisker
Kagestativ eller kagefad og kageplader (det sidste hvis man ønsker en stakket kage)
Kagering til samling af kagen eller brug evt. springformens ring.
Sugerør eller dowels, hvis det er en stakket kage
En paletkniv med lang flade til opsmøring eller en almindelig smørekniv
En kagerulle til udrulning af overtræk
Kagekniv eller pizzahjul til at skære kanten på overtrækket til
Cake smoother til at gøre kagen glat og give skarp kant
Et drejebord så man hurtigt kan dreje kagen rundt når der pyntes
Sprøjteposer samt adaptor og tyller til pynten
Pastafarver i de ønskede farver
Udstikkere samt andet til pynten (afhænger af hvilken pynt du ønsker)

Sidst men ikke mindst: God plads i køleskabet!

Det lyder jo meget godt når det sådan står på skrift, men hvordan ser de enkelte ting ud?! Selvfølgelig er der noget der giver sig selv, men det er nok ikke det hele. Du får derfor et billede af de forskellige ting (også dem der ikke er så meget tvivl om)




Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com