Madplanen i uge 1 bød på denne ret. Vi havde hentet inspiration fra Spis Bedre bladet for januar måned. Vi lavede lidt om på retten, så den blev som vi lige havde lyst til.
Det er en ret der er super hurtig og nem at lave.
Opskriften er til 4 personer
4 laksestykker
1 pakke frisk pasta
1 bakke cherry tomater
1 usprøjtet citron, skallen
½ bakke spirer
1 tsk saltflager
Pesto:
1 lille fed hvidløg
40 g parmesan
½ citron, saft
2 potter basilikum
15 g pinjekerner
½ dl olivenolie
1 knsp salt
Steg laksestykkerne.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Skær cherrytomaterne i både. Vask citronen og riv skallen.
Pesto: Hak hvidløget groft. Riv osten. Pres 1 tsk citronsaft. Blend basilikum, hvidløg, pinjekerner og olivenolie med en stavblender. Tilsæt osten, og blend lidt mere. Krydr med salt og citronsaft.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med pesto, tomater og spirer.
Server med laksestykkerne og top med revet citronskal og saltflager.
Det er en ret der er super hurtig og nem at lave.
Opskriften er til 4 personer
4 laksestykker
1 pakke frisk pasta
1 bakke cherry tomater
1 usprøjtet citron, skallen
½ bakke spirer
1 tsk saltflager
Pesto:
1 lille fed hvidløg
40 g parmesan
½ citron, saft
2 potter basilikum
15 g pinjekerner
½ dl olivenolie
1 knsp salt
Steg laksestykkerne.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Skær cherrytomaterne i både. Vask citronen og riv skallen.
Pesto: Hak hvidløget groft. Riv osten. Pres 1 tsk citronsaft. Blend basilikum, hvidløg, pinjekerner og olivenolie med en stavblender. Tilsæt osten, og blend lidt mere. Krydr med salt og citronsaft.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med pesto, tomater og spirer.
Server med laksestykkerne og top med revet citronskal og saltflager.
0 kommentarer:
Send en kommentar