Her kommer en ret vi fik helt tilbage i uge 49. Endnu engang er det Santa Maria, der har inspireret til opskriften og den smagte skønt.
Opskriften kan findes på Santa Marias hjemmeside, men du får den også lige her. Kan virkelig anbefale at kigge forbi, hvis du mangler inspiration til aftensmaden.
Nudler:
1 pk Rice Noodles af råris
500 ml Extra Creamy Coconut Milk
7 dl vand
1 pose Tom Kha Soup Mix
100 g champignon i skiver
Kokoslaks:
500 g laksefileter i portionsstykker
2 spsk Red Curry Paste
1 spsk madolie
2 tsk Fish Sauce
Pynt:
2 stk tomater i tern
Frisk koriander
Kog risnudlerne i Creamy Coconut Milk, vand og Tom Kha Soup Mix sammen med champignoner i ca 4-7 minutter. Lad risnudlerne blive i vandet.
Rør Red Curry Paste sammen med madolie og Fish Sauce.
Gnid laksen ind i karryblandingen og læg den i et ovnfast fad.
Tilbered fisken ved 175 grader i 5-10 minutter.
Pynt med tomater og frisk koriander.
Opskriften kan findes på Santa Marias hjemmeside, men du får den også lige her. Kan virkelig anbefale at kigge forbi, hvis du mangler inspiration til aftensmaden.
Nudler:
1 pk Rice Noodles af råris
500 ml Extra Creamy Coconut Milk
7 dl vand
1 pose Tom Kha Soup Mix
100 g champignon i skiver
Kokoslaks:
500 g laksefileter i portionsstykker
2 spsk Red Curry Paste
1 spsk madolie
2 tsk Fish Sauce
Pynt:
2 stk tomater i tern
Frisk koriander
Kog risnudlerne i Creamy Coconut Milk, vand og Tom Kha Soup Mix sammen med champignoner i ca 4-7 minutter. Lad risnudlerne blive i vandet.
Rør Red Curry Paste sammen med madolie og Fish Sauce.
Gnid laksen ind i karryblandingen og læg den i et ovnfast fad.
Tilbered fisken ved 175 grader i 5-10 minutter.
Pynt med tomater og frisk koriander.
0 kommentarer:
Send en kommentar