Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 9. januar 2013

Nudler med kokoslaks fra Santa Maria

Her kommer en ret vi fik helt tilbage i uge 49. Endnu engang er det Santa Maria, der har inspireret til opskriften og den smagte skønt.



Opskriften kan findes på Santa Marias hjemmeside, men du får den også lige her. Kan virkelig anbefale at kigge forbi, hvis du mangler inspiration til aftensmaden.

Nudler:
1 pk Rice Noodles af råris
500 ml Extra Creamy Coconut Milk
7 dl vand
1 pose Tom Kha Soup Mix
100 g champignon i skiver

Kokoslaks:
500 g laksefileter i portionsstykker
2 spsk Red Curry Paste
1 spsk madolie
2 tsk Fish Sauce

Pynt:
2 stk tomater i tern
Frisk koriander

Kog risnudlerne i Creamy Coconut Milk, vand og Tom Kha Soup Mix sammen med champignoner i ca 4-7 minutter. Lad risnudlerne blive i vandet.

Rør Red Curry Paste sammen med madolie og Fish Sauce.

Gnid laksen ind i karryblandingen og læg den i et ovnfast fad.

Tilbered fisken ved 175 grader i 5-10 minutter.

Pynt med tomater og frisk koriander.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com