Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 16. juni 2014

En ekstra "gave" til Svigerfar

Min Svigerfar fyldte rundt i weekenden og derfor var hele familien selvfølgelig samlet. Vi samledes på Hohenwarte i Højer. Her har vi været et par gange i forbindelse med diverse fester i familien, men mon ikke også vi snart skulle overveje at kigge forbi med Trolden, for der er ingen tvivl om hun nød det. Gården bliver ud over festlokalerne og overnatning også brugt til bondegårdsferie, så der er masser at opleve for børnene.

Jeg havde sammen med Svigermor aftalt at stå for kagen, så hun fik lavet en lækker rabarberkage og jeg fik lavet en af mine fondantkager.

Der er ingen tvivl om at jeg savner at lave kagerne, men jeg er samtidig heller ikke i tvivl om hvorfor det ikke er her jeg lige bruger min tid i øjeblikket. Jeg havde planlagt nøje hvornår alt skulle være klar, så jeg kunne give kroppen den ro, den har brug for. Alligevel bliver dagen idag brugt på sofaen, for efter en uge med kagebagning og en weekend ude, kan mit bækken ikke mere.

Så her bliver det ren afslapning, så jeg er klar til næste store fest om 14 dage. For selvfølgelig er det året hvor vi her i familien har mindst 1 stor fest hver måned resten af året. Kender I det hvor alt det sjove bare sker samtidig?


Indhold: 
- Bunde: Lagkagebunde
- Fyld: Jordbærmousse og limemousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: Renshaw fondant
Share:

2 kommentarer:

  1. Hvor er den flot, Bianca :) Vi har rigtig mange runde fødselsdage både i år og næste år, samt to bryllupper i år, men det er spredt lidt mere ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Her er de der store ting stort set samlet samme år og det er så i år. Kunne godt tænke mig lidt mere spredning så man kunne glæde sig lidt mere, men sådan er det jo. Vi må nyde det vi kan :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com