Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 6. juni 2014

Nu er der frisk frugt i alle Happy Meals

- dette indlæg er sponsoreret af McDonald's, men meningerne er helt mine egne!

Undersøgelser viser at alt for få børn får nok frugt og grønt. Herhjemme er det vigtigt at Trolden hver dag, får mulighed for at spise en eller anden slags frugt om eftermiddagen og der er altid grønt til maden om aftenen. Selvfølgelig kræver det lidt forberedelse, at gøre det børnevenligt og især at have frugten klar når Trolden er klar. Ellers bliver der ballade og så ender det egentlig bare med at hun tigger kiks.

Derfor tog vi imod muligheden for at lade Trolden smage på den nye Happy Meal med frugt i, så vi kunne se hvad det nu var for noget.

Et Happy Meal består af:
1. Chicken McNuggets, Hamburger eller Cheeseburger
2. Øko-Minimælk, juice eller en lille sodavand
3. Små gulerødder eller pommes frites
4. Nyheden er: Frugt som skifter efter sæsonen
Fra maj til juli: ananas. Fra august: æbler

Til Trolden valgte vi en menu med Chicken McNuggets, juice, gulerødder og ananas. Hun er ellers typen der straks spiser vores pommes frites, men det var slet ikke tilfældet, hvilket overraskede mig meget.

Hun nød sine små anretninger og syntes det var nemt for hende at overskue, hvilket betød at hun fik smagt på det hele. Især frugten hittede, så det er bestemt en nyhed, der blev taget godt imod.

Vi fik virkelig en super behandling og der er plads til børnene, hvilket tiltaler os rigtig meget. Vi havde sat os lige ved legeland og da Trolden var færdig smuttede hun selv ind og legede, mens vi spiste færdig. Så der blev også lidt voksen tid, selvom det var for hendes skyld vi var taget afsted.

Inden da nåede hun at vælte sin juice, så der var juice overalt. Det fik en af de søde piger hurtigt tørret op og hun fik en ny juice som erstatning. Det er altså service som børnefamilier sætter pris på.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com