Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 29. juni 2014

Guldbryllupskage til mine bedsteforældre

Så er vi ankommet hjemme igen. Eller det er ved at være et par timer siden. Vi har alle 3 bare slappet af og nydt stilheden lidt. Det har været nogle begivenhedsrige dage, især for Trolden, som har været helt fyldt op af indtryk. Hun har virkelig trængt til bare at putte med mor og far uden en masse aktivitet. Det har jeg især nydt, da jeg er total ødelagt i mit bækken, men hvad gør man ikke for sine bedsteforældre. Det er bestemt ikke hver dag, man får lov at opleve et guldbryllup. 

Jeg er faktisk så heldig at det er anden gang, jeg får lov at se nogen jeg holder af hylde deres kærlighed efter så mange år. Mine bedsteforældre på min fars side havde nemlig guldbryllup i april 2009, hvor jeg lige var startet op med at bage kager. Så derfor fik de selvfølgelig kage. Jeg kan dog se at det er et indlæg, som er forsvundet da jeg skiftede blog, så meget mere om det senere. 

Mine bedsteforældre på mors side skulle selvfølgelig også have kage. Jeg er praktisk taget vokset op hos dem, da vi altid har boet tæt på hinanden og jeg derfor har været lige så meget der som hjemme. Det betød derfor rigtig meget for mig at kunne være med til at hylde dem. Så måtte bækken altså være bækken i det omfang det var krævet. 


Indhold: 
- Bunde: Lagkagebunde
- Fyld: Chokolademousse og limemousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk: Renshaw fondant
- Pynt: Wilton fondant og RI
Guldet er pulver blandet op med alkohol, så kom glimmeret rigtig fint frem. 

Det er første gang jeg har valgt at give en kage der har været frosset. Det, fordi jeg så bedre har kunne styre min tid i forhold til kroppens tilstand, men også fordi vi har 2½ times kørsel hjemmefra, til vi når et køleskab igen. Derfor fik kagen lov at tø lidt på vejen og kom så direkte i køleskabet da vi kom frem. 

Kagen blev så samlet og pyntet lige inden den skulle afleveres. Så kunne det ikke gå helt galt. 

Roserne havde fået lidt hjælp til. Ikke fordi jeg ikke kunne lave dem selv, men fordi min kageveninde og jeg trængte til noget hygge tid. Samtidig er blomster bare ikke min stærke side, så jeg nød at kunne få lidt gode fif undervejs, samt masser af tøsehygge. Krea-veninder kan man bare ikke undvære. Kagen til mine andre bedsteforældre får I lige et kig på her: 


Ingen tvivl om at jeg har lært en masse siden, men er ret godt tilfreds med resultatet fra dengang også. 
Share:

4 kommentarer:

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com