I haven har vi fået en ordentlig portion radiser og rucola.
Da jeg havde brugt radiserne syntes jeg det var synd at smide de fine grønne
blade ud. De blev derfor sammen med lidt rucola til en lækker pesto, som passer
perfekt til en gang frisk spinat. Dertil
har jeg stegt lidt corizo pølse på panden, så der kom lidt kød til manden min
også.
Pesto er super nemt at lave og denne er bestemt ingen
undtagelse:
90 g radiseblade og rucola
55 g parmesan
1 fed hvidløg
20 g pinjekerner
½ dl ekstra jomfruolivenolie
1 spsk limesaft
Sørg for at skylle rucola og radisebladene godt. Radisebladene skal ikke være for kraftige idet, da de derved bliver for syrlige. Så det det skal være de fine lette blade der vælges ud.
55 g parmesan
1 fed hvidløg
20 g pinjekerner
½ dl ekstra jomfruolivenolie
1 spsk limesaft
Sørg for at skylle rucola og radisebladene godt. Radisebladene skal ikke være for kraftige idet, da de derved bliver for syrlige. Så det det skal være de fine lette blade der vælges ud.
Kom radiseblade,
rocula, parmesan, hvidløg og pinjekerner i en blender og blend det fint.
Tilsæt derefter ekstra jomfruolivenolie og limesaft og blend til pestoen har en god cremet konsistens.
Kog pastaen efter anvisning på pakken og kom den i en skål. Kom pestoen over og rør det hele godt sammen.
Anret med lidt chorizopølse og revet parmesan.
Mums det ser lækkert ud :)
SvarSletTak :) du kan tro det smagte godt og er super nemt at lave :)
Slet