Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 7. december 2011

Gismo Gis og vinderne af give away

Nu er det jo mørkt om aftenen når jeg kommer hjem fra arbejde, så derfor ender det ofte med jeg smutter i hyggetøjet og putter på sofaen. Herhjemme er det dog ikke kun mig, der er ekstra sløv på denne årstid.

Min hankat Gismo tror nemlig at lige så snart jeg sætter mig i sofaen, er det da for at putte med ham. Når han vil putte så lægger han sig bare, og han finder sig i alt, bare han får lov at være der. Derfor ser det ofte sådan her ud herhjemme: (man kan godt nok ikke se det på billedet, men Gismo sover altså)


Ellers sluttede den give away jeg havde igang i samarbejde med MenuCard jo i mandags. Der er derfor blevet trukket to vindere af et MenuCard:Vinderne blev Dorte Klerke og Micha, så hvis I vil sende en mail til mig med jeres adresse og telefonnummer, så sørger jeg for det kommer videre, så I kan få jeres kort. Jeg håber I bliver glade for dem!

MenuCard og jeg vil gerne sige tak til alle jer der deltog og gav jeres mening til kende. Tilbagemeldningen fra MenuCard er at de er meget glade for jeres konstruktive kritik, som de vil arbejde videre ud fra.  
Share:

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at modtage, og sjovt du lige trak mig :)
  knus

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt, har sendt dig en mail.

  Varme hilsner fra Thailand

  Dorte

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com