Jeg havde jo egentlig et juleprojekt mere. Det var nemlig, at jeg ville forsøge mig med lidt forskelligt nyt konfekt, og derfor syntes jeg det var oplagt at se på, hvad Odense Marcipan havde af nyt på hylderne.
Derfor måtte dette års nyhed, da prøves af. De har lavet en ny marcipanversion med skovbær og den er rigtig lækker. Idéen med at putte skovbær i, synes jeg er rigtig god og den giver marcipanen et ekstra pift.
Odense Marcipan har selv udgivet en opskrift med denne skønne marcipan, så den forsøgte jeg mig med. Den får virkelig topkarakter herfra. Jeg kan slet ikke stoppe med at spise disse lækkerier, når først jeg er kommet igang, og jeg er ellers typen, der godt kan blive træt af for meget marcipan.
Skovbærkonfekt
(40 stk)
400 g ODENSE Ren Rå Marcipan med Skovbær
100 g mandelflager
200 g ODENSE Mørk overtræk (jeg brugte en del mere, da jeg ikke syntes 200 g var nok)
Rist mandelflagerne på en bageplade i ovnen i ca 15 min ved 160 grader.
Skær skiver af marcipanen og del den på skrå, så det bliver til trekanter. Vend trekanterne i mandelflagerne og dyp dem i mørk overtræk.
Skulle du få lyst til at prøve andre af Odense Marcipans opskrifter af, kan de findes lige her.
Derfor måtte dette års nyhed, da prøves af. De har lavet en ny marcipanversion med skovbær og den er rigtig lækker. Idéen med at putte skovbær i, synes jeg er rigtig god og den giver marcipanen et ekstra pift.
Odense Marcipan har selv udgivet en opskrift med denne skønne marcipan, så den forsøgte jeg mig med. Den får virkelig topkarakter herfra. Jeg kan slet ikke stoppe med at spise disse lækkerier, når først jeg er kommet igang, og jeg er ellers typen, der godt kan blive træt af for meget marcipan.
Skovbærkonfekt
(40 stk)
400 g ODENSE Ren Rå Marcipan med Skovbær
100 g mandelflager
200 g ODENSE Mørk overtræk (jeg brugte en del mere, da jeg ikke syntes 200 g var nok)
Rist mandelflagerne på en bageplade i ovnen i ca 15 min ved 160 grader.
Skær skiver af marcipanen og del den på skrå, så det bliver til trekanter. Vend trekanterne i mandelflagerne og dyp dem i mørk overtræk.
Skulle du få lyst til at prøve andre af Odense Marcipans opskrifter af, kan de findes lige her.
Den er så fin den nye marcipan, men jeg har ikke fået den smagt endnu. Hvordan er dens smag? Det ser virkelig lækkert ud det konfekt, uhmmm :-D
SvarSletKH
Birthe
Hej Birthe
SvarSletDen smager meget af skovbær, men ikke sådan at det bliver for meget. Det giver blot marcipanen en frisk og sød smag, synes jeg.
Knus
Uhm hvor lækkert Bianca :) Jeg skal også have den røde fætter afprøvet, da jeg har en liggenden. Jeg satser bestemt på, at det bliver til konfektdagen på torsdag ;)
SvarSletKristine-> Prøv de, prøv den, prøv den.. Den smager SÅ godt :D
SvarSlet