En småkage jeg havde hørt navnet på, men ikke smagt. Synes dog den minder meget om mandel-kanelkagerne fra opskriftshæftet for 2004 både i udseende og smag.
Opskriften:
375 g hvedemel
150 g flormelis
1 spsk vaniliesukker
300 g smør
1 æg str. M/L
Pynt: Perlesukker og hakkede mandler
Bland hvedemel, flormelis og vaniliesukker. (jeg sigtede det hele, for at få en ensartet dej.)
Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg. (Det hele kom i min Kenwood og så rørte den det til en samlet dej.
Form dejen til en tyk pølse 3-4 cm i diameter.
Tril pølsen i blandingen af perlesukker og hakkede mandler og pak den ind i folie.
Læg den i køleskabet til den er skærefast. (mindst 2 timer - jeg lod den ligge over natten).
Skør rullen i skiver af 3 mm tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 200 grader i ca 10 minutter midt i ovnen til de er gyldne.
Opskriften:
375 g hvedemel
150 g flormelis
1 spsk vaniliesukker
300 g smør
1 æg str. M/L
Pynt: Perlesukker og hakkede mandler
Bland hvedemel, flormelis og vaniliesukker. (jeg sigtede det hele, for at få en ensartet dej.)
Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg. (Det hele kom i min Kenwood og så rørte den det til en samlet dej.
Form dejen til en tyk pølse 3-4 cm i diameter.
Tril pølsen i blandingen af perlesukker og hakkede mandler og pak den ind i folie.
Læg den i køleskabet til den er skærefast. (mindst 2 timer - jeg lod den ligge over natten).
Skør rullen i skiver af 3 mm tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 200 grader i ca 10 minutter midt i ovnen til de er gyldne.
0 kommentarer:
Send en kommentar