Da mine visdomstænder har drillet en del, har jeg kigget lidt efter supper til aftensmaden. En del har været købe supper, det indrømmer jeg gerne, men jeg har også fået forsøgt mig med denne hjemmelavede tomatsuppe.
Portionen passer fint til en skål til 2 personer, men jeg synes sagtens man kan lave dobbelt portion, da det jo ikke gør noget der er lidt rester til dagen efter.
450g tomater
2 spsk blasamico (vineddike)
1 fed hvidløg
Frisk Basilikum
Salt og friskkværnet peber
Hytteost eller creme fraiche
Kom en stor gryde i kog. Skær et lille kryds i toppen af tomaterne, og kom dem i gryden. Når skindet løsner sig i krydset, tages de op og køler lidt af.
Træk skindet af og skær tomaterne i mindre stykker.
Kom dem i en ny gryde sammen med balsamico, hvidløg og basilikum efter smag. Blend dem med en stavblender og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.
Put en skefuld hytteost eller creme fraiche på toppen og server.
Portionen passer fint til en skål til 2 personer, men jeg synes sagtens man kan lave dobbelt portion, da det jo ikke gør noget der er lidt rester til dagen efter.
450g tomater
2 spsk blasamico (vineddike)
1 fed hvidløg
Frisk Basilikum
Salt og friskkværnet peber
Hytteost eller creme fraiche
Kom en stor gryde i kog. Skær et lille kryds i toppen af tomaterne, og kom dem i gryden. Når skindet løsner sig i krydset, tages de op og køler lidt af.
Træk skindet af og skær tomaterne i mindre stykker.
Kom dem i en ny gryde sammen med balsamico, hvidløg og basilikum efter smag. Blend dem med en stavblender og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.
Put en skefuld hytteost eller creme fraiche på toppen og server.
Uhmm, det er vist alt for længe siden vi har fået tomatsuppe, som jo er dejlig spise :-)
SvarSletKH
Birthe
Ja er bare inde i en periode, hvor jeg har lyst til suppe hele tiden. Så er det jo rart når det er nemt at lave noget lækkert :D Knus
SvarSlet