Så fik jeg snust lidt mere rundt i Odense Marcipans juleopskriftshæfte. Det er jo som altid farligt, da jeg altid lige skal prøve et eller andet af. Denne gang faldt valget på deres Himmelske Kokoskonfekt og da jeg lige havde alle ingredienserne hjemme, måtte de laves med det samme.
Opskriften er super nem og de smager skønt. Både kokos smagen og den hvide chokolade træder frem, så det er lige noget for en chokolade gris som mig.
Himmelsk Kokoskonfekt
(20-25 stk)
200 g Original ODENSE Marcipan
30 g kokosmel
2 spsk mørk sirup
200 g ODENSE Hvid Chokolade
150 g kokosmel (brugte slet ikke så meget, men er rart at have lidt ekstra)
Ælt marcipan, kokosmel og mørk sirup sammen.
Del herefter marcipanen i 20-25 stk, afhængigt af ønsket størrelse.
Overtræk herefter med tempereret hvid chokolade og vend i eller drys med kokos inden konfekten sættes på køl i ca. 2 timer.
Opskriften er super nem og de smager skønt. Både kokos smagen og den hvide chokolade træder frem, så det er lige noget for en chokolade gris som mig.
Himmelsk Kokoskonfekt
(20-25 stk)
200 g Original ODENSE Marcipan
30 g kokosmel
2 spsk mørk sirup
200 g ODENSE Hvid Chokolade
150 g kokosmel (brugte slet ikke så meget, men er rart at have lidt ekstra)
Ælt marcipan, kokosmel og mørk sirup sammen.
Del herefter marcipanen i 20-25 stk, afhængigt af ønsket størrelse.
Overtræk herefter med tempereret hvid chokolade og vend i eller drys med kokos inden konfekten sættes på køl i ca. 2 timer.
Mums, de ser gode ud :-) Kan du ikke lige sende mig en håndfuld? :-D
SvarSletKH
Birthe
Uh det kan du tro jeg gerne ville.. Men mon ikke posten kommer til at spise dem på vejen. Men kan gøre dig endnu mere lækkersulten og sige de smager SKØNT! ;)
SvarSletKnus