Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 22. december 2011

Himmelsk Kokoskonfekt - Odense Marcipan

Så fik jeg snust lidt mere rundt i Odense Marcipans juleopskriftshæfte. Det er jo som altid farligt, da jeg altid lige skal prøve et eller andet af. Denne gang faldt valget på deres Himmelske Kokoskonfekt og da jeg lige havde alle ingredienserne hjemme, måtte de laves med det samme.


Opskriften er super nem og de smager skønt. Både kokos smagen og den hvide chokolade træder frem, så det er lige noget for en chokolade gris som mig.

Himmelsk Kokoskonfekt
(20-25 stk)
200 g Original ODENSE Marcipan
30 g kokosmel
2 spsk mørk sirup
200 g ODENSE Hvid Chokolade
150 g kokosmel (brugte slet ikke så meget, men er rart at have lidt ekstra)

Ælt marcipan, kokosmel og mørk sirup sammen.

Del herefter marcipanen i 20-25 stk, afhængigt af ønsket størrelse.

Overtræk herefter med tempereret hvid chokolade og vend i eller drys med kokos inden konfekten sættes på køl i ca. 2 timer.
Share:

2 kommentarer:

  1. Mums, de ser gode ud :-) Kan du ikke lige sende mig en håndfuld? :-D

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Uh det kan du tro jeg gerne ville.. Men mon ikke posten kommer til at spise dem på vejen. Men kan gøre dig endnu mere lækkersulten og sige de smager SKØNT! ;)
    Knus

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com